Blog 1 -

Bruiloft Dj - Drive In Show - Ervaren & Allround - Bel Event Organisatievlaanderen

Published Apr 28, 22
3 min read

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm

Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Houdt u een klein gezellig feest, dan kunnen wij u verder helpen met tenten vanaf 30m2.. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden tot meer dan 600m2. Wij beschikken over meer dan 15 verschillende formaten. Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden. Een stretchtent is waterdicht en bestand tegen sterke wind. Ze bieden bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Bovendien zijn de tenten brandveilig en niet ontvlambaar.

Misschien heeft u eerder een sailcloth tent nodig?

Door de elegante lijnen, de magische gloed en het moderne, exclusieve karakter van een sailcloth tent wordt uw dag helemaal onvergetelijk. Deze tent kan volledig gesloten worden dankzij de zijzeilen. Ook helemaal fan van de sailcloth tent? BEKIJK SAILCLOTH TENTEN

Wat Kost Een Bruiloft Dj? - Bel Event OrganisatievlaanderenOm het besmettingsgevaar te verkleinen mogen er minder bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn. Wie toch meer mensen wil ontvangen doet er slim aan om gebruik te maken van tijdslots. Bezoekers kunnen dan opgeven in welk tijdslot ze graag langs willen komen. Wanneer een tijdslot voorbij is en alle bezoekers weer vertrokken zijn, kun je schoonmaken voor de volgende groep.

Volgens het RIVM is het besmettingsrisico buiten (veel) kleiner. Probeer daarom je event buiten te organiseren, bijvoorbeeld in een open tent. Op deze manier kunnen bezoekers ook beter afstand houden, waardoor je meer bezoekers kunt ontvangen en is iedereen toch beschermd tegen slecht weer. Als het mogelijk is kun je op de vloer ook looplijnen aangeven en plekken markeren waar bezoekers mogen staan.Als organisator ben je verantwoordelijk voor het gedrag van jouw bezoekers. Wanneer de regels niet worden nageleefd heb je het recht om bezoekers te weigeren of weg te sturen. Zorg dat alle regels op verschillende plekken goed zichtbaar zijn: op de website, op sociale media maar ook op de locatie zelf zodat bezoekers altijd goed op de hoogte zijn.

Organiseer daarom een gezamenlijk moment waarop je iedereen inlicht en vragen beantwoordt. Ook externe partners zoals foodtrucks of beveiligingsbedrijven moeten op de hoogte blijven van de nieuwe regelingen. Wat Kost Een feest?Voor Een Feest Of Trouwfeest? - Bel Event organisatieVlaanderen. Informeer en communiceer! Uiteindelijk is de gemeente ook verantwoordelijk en die heeft de bevoegdheid om een feest of evenement stil te leggen, dus houd de gemeente te vriend.

En denk daarna goed aan punt 4: zorg dat alle bezoekers de regels naleven zodat er geen reden is om in te grijpen. Wat Kost Een feest?Trouwfeest? De Prijs Voor Een Trouwfeest Dj Is… - Bel Event organisatieVlaanderen. Er zijn verschillende drukke punten op een evenemententerrein - Kosten Bedrijfsfeest – Daarmee Moeten Jullie Rekenen - Bel Event organisatieVlaanderen. Denk bijvoorbeeld aan de ingang, de muntenkassa, verkooppunten, de toiletten en de uitgang. Om het besmettingsrisico te verlagen moeten dit soort drukke punten verspreid worden over het terrein.

Kies bijvoorbeeld voor contactloos betalen in plaats van een muntenkassa. Piek biedt een betaalsysteem waarmee bezoekers via de Piek-app geld kunnen opwaarderen die omgezet worden naar de door jou gekozen muntwaarde. evenement organiseren- Wat kost het?? Alle Bedragen Op Een Rij! - Bel Event organisatieVlaanderen. Vervolgens betalen ze door een unieke QR-code te scannen. Dit kan vanaf 2 meter afstand! Als organisatie heb je real-time een duidelijk overzicht van alle betalingen en het overige tegoed van de bezoekers wordt automatisch teruggestort.

Omdat dit onzekere tijden zijn is het belangrijk dat je je event schaalbaar houdt. Dit houdt in dat je met een event voor 20 tot 50 bezoekers met een paar simpele aanpassingen ook 50 tot 100 man kan ontvangen, en andersom (Wat Kost Een Bruiloft Dj? - Bel Event organisatieVlaanderen). Dat kun je eenvoudig doen met een kassaloos betaalsysteem zoals Piek (Wat Kost Een feest?Trouwfeest? De Prijs Voor Een Trouwfeest Dj Is… - Bel Event organisatieVlaanderen).

Offerte Trouwfeest Dj Prijs - Bel Event OrganisatievlaanderenWanneer een andere kraam van het dorp ook op het event wil meedraaien, dan kun je die makkelijk toevoegen in het betalingssysteem (Bruiloft Dj, Hoe Bereid Je Je Voor Als Dj - Bel Event organisatieVlaanderen). Daarnaast werkt Piek met een No-cure-No-pay beleid. Dit houdt in dat je enkel betaalt voor wat je gebruikt. Wanneer er minder bezoekers zijn zullen de kosten dus ook lager zijn (Wat Kost Een feest?Trouwfeest? De Prijs Voor Een Trouwfeest Dj Is… - Bel Event organisatieVlaanderen).

Kortom, genoeg redenen om Piek uit te proberen (Bedrijfsfeest Prijzen - Wat Kost Een Bruiloft Dj? - Dj's 4 Party - Bel Event organisatieVlaanderen). Wil je meer weten over Piek? Check dan onze website of neem contact op.. 21 Beste Ideeën Over Event organisatieIn 2022 - Bel Event organisatieVlaanderen.

Navigation

Home

Latest Posts

Betrouwbare Slotenmaker

Published Jun 02, 23
10 min read