Blog 1 -

Prijs Van Een Trouwfeest In Vlaanderen - Bel Event Organisatievlaanderen

Published Apr 28, 22
4 min read

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm

Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Houdt u een klein gezellig feest, dan kunnen wij u verder helpen met tenten vanaf 30m2.. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden tot meer dan 600m2. Wij beschikken over meer dan 15 verschillende formaten. Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden. Een stretchtent is waterdicht en bestand tegen sterke wind. Ze bieden bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Bovendien zijn de tenten brandveilig en niet ontvlambaar.

Misschien heeft u eerder een sailcloth tent nodig?

Door de elegante lijnen, de magische gloed en het moderne, exclusieve karakter van een sailcloth tent wordt uw dag helemaal onvergetelijk. Deze tent kan volledig gesloten worden dankzij de zijzeilen. Ook helemaal fan van de sailcloth tent? BEKIJK SAILCLOTH TENTEN

Hoeveel Kost Een Dj Voor Een Trouwfeest - Bel Event Organisatievlaanderen

Een voorbeeld van een integratie van deze Fly, GRN-widget is hier te zien. Met de widget faciliteert deze organisatie de compensatie van de uitstoot van de reis naar dit jaarlijkse zakelijke event - Band Of Dj Op De Bruiloft? - Bel Event organisatieVlaanderen. Ook interesse in deze widget? Neem hiervoor gerust contact op met Fly, GRN. Event organisatie planning - Bel Event organisatieVlaanderen. Heb je niet de mogelijkheid om een boekingswidget te integreren op je website? Verwijs dan in de bezoekersinformatie van het event naar de vergelijkingssite Fly, GRN.

Voor een duurzaam event is de locatie van groot belang. Zoek een milieuvriendelijke locatie uit waar aspecten zoals groene energie en afvalverwerking geregeld zijn. Kijk hiervoor bijvoorbeeld op de website van Green Key, een erkend keurmerk voor duurzame locaties. Hier vind je bijvoorbeeld milieubewuste congreslocaties waar energie wordt opgewekt met zonnepanelen en waar afvalscheiding wordt verzorgd.

Door een milieuvriendelijke locatie dicht bij een station te kiezen, stimuleer je bezoekers van je event of congres om het openbaar vervoer te nemen. Daarmee kan veel uitstoot van personenauto’s voorkomen worden. Wanneer je een duurzame evenementenlocatie kiest dat goed bereikbaar is per openbaar vervoer, is het belangrijk om bezoekers hiervan op de hoogte te stellen. Bedrijfsfeest Prijzen - Wat Kost Een Bruiloft Dj? - Dj's 4 Party - Bel Event organisatieVlaanderen.

Dit scheelt een hoop CO2 uitstoot ten opzichte van eigen vervoer! Ligt de locatie ver van een treinstation? Dan is het te overwegen om een shuttlebus te organiseren vanaf het nabijgelegen station (Hoeveel Kost Een Dj Voor Een Trouwfeest - Bel Event organisatieVlaanderen). Daarmee neem je de laatste twijfel weg van bezoekers die overwegen om toch zelf de auto te nemen (Bruiloft Dj, Hoe Bereid Je Je Voor Als Dj - Bel Event organisatieVlaanderen).

Blijven bezoekers van het event of congres een nachtje slapen? Wijs hen dan op hotels en bed & breakfasts met het Green Key keurmerk. Op die manier stimuleer je hen een verantwoorde keuze te maken voor een overnachting. Naast het transport en de locatie is voeding eveneens een van de aspecten waarmee je een evenement kunt vergroenen.

Kosten Bedrijfsfeest – Daarmee Moeten Jullie Rekenen - Bel Event Organisatievlaanderen

Maar dat niet alleen. Hoeveel Kost Het Om Een Dj In Te Huren? / Gemiddelde Prijzen ... - Bel Event organisatieVlaanderen. Als organisatie toont het betrokkenheid bij het milieu aan bezoekers. En dit is natuurlijk ook onmisbaar voor een sterk, groen imago van je organisatie (Event organisatiePrijs - Bel Event organisatieVlaanderen). Hoe duurzaam een evenement of congres ook wordt georganiseerd, de kans is groot dat er alsnog CO2 wordt uitgestoten en dat het event een ecologische footprint achterlaat.

19 oktober 2021 Alle locaties Bij het organiseren van een evenement – of dit nu een kleinschalig event voor een man of tien is, of een monsterevent voor een publiek van duizend – zijn het altijd dezelfde zaken waarmee je rekening moet houden. Wat Kost Een feest?Trouwfeest? De Prijs Voor Een Trouwfeest Dj Is… - Bel Event organisatieVlaanderen. Toch een klein stresske en weet je niet goed waar te beginnen? Wij geven je een handige leidraad mee, die jou van A-Z zal begeleiden voor, tijdens en na jouw evenement.

Handig, toch? Drie zaken om over na te denken voor je begint te plannen Eerst leren kruipen voor je probeert te lopen, zeggen ze weleens. Boek Een Dj Voor Uw Bruiloft - Bel Event organisatieVlaanderen. Een waarheid als geen ander, en dat geldt ook voor het organiseren van een evenement. De kans is groot dat je staat te trappelen om aan ‘de leuke dingen’ te beginnen, maar begin toch eerst met het uitwerken van de drie fundamenten van je evenement (Wat Kost Een feest?Trouwfeest? De Prijs Voor Een Trouwfeest Dj Is… - Bel Event organisatieVlaanderen).

Maar de ‘waarom’, dat is nog veel belangrijker. Wat Kost Een feest?Voor Een Feest - Bel Event organisatieVlaanderen. Filter de belangrijkste doelstelling van jouw evenement uit al die zotte ideeën – en gebruik deze als kapstok voor al je beslissingen. Wil je meer naamsbekendheid? Organiseer je een congres? Wil je investeerders aantrekken of eerder voor hogere retentie zorgen met een spetterend personeelsfeest? Focus al je inspanningen op één doel – en je zal zien dat je evenement meer succes zal oogsten dan één met verschillende doelen.

Let hierbij op: passen de mensen die we uitnodigen bij het doel van ons evenement? Kies je voor een interne of een externe doelgroep? Een mooi voorbeeld: voor een personeelsfeest nodig je uiteraard al je collega’s en directieleden uit, maar horen de partners van de collega’s erbij? Moeilijk om te beslissen wie een uitnodiging krijgt? Stel jezelf de vraag: wat verwacht ik van mijn genodigden? Waarom wil je dat deze mensen naar je evenement komen en wat hoop je er als resultaat uit te halen? Toets elke genodigde aan deze vraag af en je zal merken dat het heel wat eenvoudiger wordt om de juiste mensen uit te nodigen.

Navigation

Home

Latest Posts

Betrouwbare Slotenmaker

Published Jun 02, 23
10 min read

Slotenmaker Kapelle-op-den-bos

Published May 29, 23
4 min read