Blog 1 -

Wat Kost Een Feest?voor Een Feest - Bel Event Organisatievlaanderen

Published May 08, 22
8 min read

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm

Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Houdt u een klein gezellig feest, dan kunnen wij u verder helpen met tenten vanaf 30m2.. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden tot meer dan 600m2. Wij beschikken over meer dan 15 verschillende formaten. Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden. Een stretchtent is waterdicht en bestand tegen sterke wind. Ze bieden bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Bovendien zijn de tenten brandveilig en niet ontvlambaar.

Misschien heeft u eerder een sailcloth tent nodig?

Door de elegante lijnen, de magische gloed en het moderne, exclusieve karakter van een sailcloth tent wordt uw dag helemaal onvergetelijk. Deze tent kan volledig gesloten worden dankzij de zijzeilen. Ook helemaal fan van de sailcloth tent? BEKIJK SAILCLOTH TENTEN

Bedrijfsfeest Prijzen - Wat Kost Een Bruiloft Dj? - Dj's 4 Party - Bel Event Organisatievlaanderen

Een grote variatie aan originele hapjes en drinks kan beter in de smaak vallen; Houd rekening met de groeiende groep van vegetariërs en gluten-/ lactose-intolerante gasten; ook te veel suiker en vet is ‘out’; Kies voor een cateraar die de locatie kent of zeker vooraf ter plaatse komt kijken. Dj Prijzen - Dj Prijs Trouwfeest - Bel Event organisatieVlaanderen. Alles ligt vast.

Dit kan ook via een Facebook event. Kosten - Trouwfeest Dj - Feest Dj - Bel Event organisatieVlaanderen. Vergeet de niet! gaat snel en kostenbesparend via met een onderwerpregel die uitnodigt tot openen. Stuur gerust een tweede en derde mail, als reminder. Een via de post? Goed idee. Je krijgt zeker meer aandacht nu de brievenbus leger is dan de e-mail inbox.

Wie staat in voor onthaal, catering, hostessen, audiovisueel materiaal, IT, social media, …? Maak concrete afspraken met sponsors en andere partners. Een is het halve werk. Beschrijf precies en overzichtelijk wat je van wie verwacht. Voeg contactgegevens (gsm) bij zodat iedereen bereikbaar is. Doe een of generale repetitie. Ga de dag voordien door het hele event en check of alles loopt zoals voorzien.

Last-minute aanpassingen zijn dan nog mogelijk. “Wat als…?” is dé centrale vraag. Zorg voor duidelijke bewegwijzering aan invalswegen, dichtbij de locatie, binnen, naar vestiaire, toiletten, enz.Stap 5: Scout eindelijk die locatie, Staat jouw concept als een huis? Dan is het tijd om de locatie te scouten en je programma eindelijk vast te leggen. En uiteraard alles wat erbij hoort. Offerte Trouwfeest Dj Prijs - Bel Event organisatieVlaanderen. Zoals sprekers, catering, goodiebag, inrichting, aankleding en natuurlijk je inhoudelijke programma. Wil je een handige checklist zodat je niets vergeet? Hij is te downloaden onderaan mijn eerste blogartikel. Stap 6: Marketingstrategie, Nu heb je al het voorwerk gedaan voor je eventmarketing.

Het makkelijkst is om te kijken hoe jij nu al je marketing doet en daarop voort te borduren. Dit werkt namelijk al voor jou en bij je doelgroep. Enkele tips die echt bij de marketing van evenementen goed van pas komen:Eventmarketing gaat echt over herhalen, herhalen en herhalen. Je hoeft je echt niet in te houden! Je hebt meerdere fases in je marketing. Event organisatie- Profesioneel Dj Voor Huwelijksfeest - Bel Event organisatieVlaanderen.

Bruiloft Dj, Hoe Bereid Je Je Voor Als Dj - Bel Event Organisatievlaanderen

Bepaal de verschillende touchpoints en wat je de doelgroep op die momenten aanbiedt - Stretchtent huren voor feest. Zet je event gelijk sterk neer. Dus maak gelijk een grote naam bekend of lanceer het in een IGlive met een winactie. Reviews over je events werken altijd goed! Promoot je event in webinars, IG live of andere manieren van ‘live’ contact.

Stap 7: Mond-op-mond reclame is all you need, Oke, niet helemaal waar. Toch krijgen de meeste events op deze manier wel hun meeste bezoekers. Waarom dit zo goed werkt? Het voelt betrouwbaarder als je een positieve review leest dan wanneer je de organisator vol lof hoort praten. Bovendien krijgen mensen die nog niet een kaartje voor jouw evenement hebben gekocht een beetje last van FOMO (Fear Of Missing Out). De Kosten Van Een Bruiloft Dj - Bel Event organisatieVlaanderen.

Stap 8: De beste tip die ik je geven kan, Ondanks dat jij het event organiseert, kan het heel slim zijn om met partners samen te werken. Je creëert dan namelijk een win-win-win situatie. Goed voor jou, je partner én je bezoekers. Met welke partners kan jij een win-win-win situatie creëren? Denk bijvoorbeeld aan een spreker, goodiebagpartners of een locatiepartner.

Ook je kleding kan worden gesponsord door bijvoorbeeld een (web)winkel. Of misschien wil je wel entertainment hebben die zo af en toe het podium pakt, zodat jij een glas water kan drinken - Wat Kost Een feest?Voor Een Feest Of Trouwfeest? - Bel Event organisatieVlaanderen. Stap 9: Mindset is key, Misschien had deze ook wel als eerste genoemd moeten worden, want iedereen zal beamen dat een evenement organiseren niet zomaar iets is.

Toch komen de meeste organisatoren dit pas later tegen. Evenementen kunnen soms namelijk een stressvolle rollercoaster zijn. Het vraagt best wel wat weerbaarheid van je om hier mee om te gaan. Tips? Ga er vanuit dat je event niet binnen een week is uitverkocht. Heb een lange adem en focus je op de waarde die je levert (De Kosten Voor Het Inhuren Van Een Dj Voor Uw Trouwfeest - Bel Event organisatieVlaanderen).

En als laatst, heb vertrouwen. Als jij de voorgaande stappen allemaal hebt gevolgd, gaat het goed komen. Of je nu voor 10 of 50 man staat. Stap 10: Ontwikkel je eigen succesformule, Een evenement moet groeien. Stel je daarop in bij de eerste editie. Tuurlijk heb jij een x aantal mensen in de zaal nodig om aan je event te verdienen of überhaupt quitte te draaien - Prijzen Event organisatie- Wat Kost Het Huren Van Een Professionele .. - Stretchtent huren. - Bel Event organisatieVlaanderen.

Van Trouwringen Tot Huwelijksreis: Wat Kost Het?? - Bel Event Organisatievlaanderen

Er bestaat namelijk niet één succesformule voor evenementen. Dat is, net als bij je eigen onderneming, voor elke ondernemer anders. Gebruik daarom sowieso de eerste editie voornamelijk om je concept te testen, data te verkrijgen, te voelen hoe het is om op het podium te staan en je eerste testimonials op te bouwen.

Voordat je begint met de zoektocht naar een geschikte locatie is het handig om te weten wat voor soort evenement je gaat organiseren. Wat is het aantal personen dat naar het evenement toe moet komen? Wat is de doelgroep en wat is het doel van je evenement? Zodra je dit goed voor jezelf op een rijtje hebt gezet, wordt het al een stuk makkelijker om de juiste evenementenlocatie te vinden die past bij jouw evenement.

Je bent als organisator de spin in het web en moet constant schakelen tussen al deze partijen. Het maken van een draaiboek, helpt je om het overzicht te bewaren en de gemaakte afspraken kun je hierin makkelijk terugvinden. Leg de taken van de teamleden er ook in vast Zo weet iedereen wat er van hem of haar verwacht wordt en kunnen veel problemen worden voorkomen.

Het eten en drinken moet niet alleen lekker zijn, het moet vooral aansluiten op de doelgroep die het evenement bezoekt. Zoek van tevoren uit waar je doelgroep in is geïnteresseerd en neem dit mee in de voorbereidingen. Houdt ook rekening met mensen die vanwege geloofsovertuiging bepaalde dingen niet eten of drinken en met allergieën.

Laat dit ook duidelijk terugkomen in de uitnodiging. Besteed hier ook tijd en aandacht aan, het is het visitekaartje van je evenement. Geef de genodigden een reden om tijd vrij te maken voor jouw evenement. Mensen vormen hun mening onbewust al in enkele seconden, een eerste indruk is dus erg belangrijk! De sfeer van een locatie bepaalt voor een groot deel de sfeer van jouw evenement.

Is de locatie goed bereikbaar met de auto als ook het openbaar vervoer? Kan de catering aangepast worden naar de behoeften van de genodigden? Is de locatie geografisch strategisch gelegen? Hoe verder de gasten moeten reizen om op het evenement te komen, hoe sneller ze afhaken - Prijzen Event organisatie- Wat Kost Het Huren Van Een Professionele ... - Bel Event organisatieVlaanderen. Of je een vergunning nodig hebt voor een evenement hangt af van het type evenement dat je organiseert.

Wat Kost Een Bruiloft Dj? - Bel Event Organisatievlaanderen

Doe dit wel ruim van tevoren. Er kan zomaar een lange tijd overheen gaan voordat de vergunningen rond zijn. Zo kom je niet voor een verrassingen te staan en voorkom je dat je evenement niet door kan gaan. Tot slot, en niet geheel onbelangrijk, de datum en tijd waarop je het evenement organiseert! Zorg dat de datum ruim van tevoren bekend is, zodat genodigden niet al bezet zijn.

Ook is het belangrijk om de juiste tijd uit te kiezen. Begin het evenement bijvoorbeeld niet te laat maar ook niet te vroeg voor genodigden die bijvoorbeeld met de auto komen en te maken kunnen krijgen met file’s. Ik hoop dat deze tips je op weg gaan helpen met het organiseren van jouw evenement - Hoeveel Kost Een Bruiloft Dj - Bel Event organisatieVlaanderen.

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker onderwerp in de bedrijfswereld. Zo ook in de evenementenbranche. Een evenement of congres heeft tenslotte vaak een enorme impact op het milieu: bezoekers reizen flinke afstanden om naar de locatie te komen, er wordt in korte tijd ontzettend veel energie en water verbruikt en er worden bergen aan afval geproduceerd.

Dat is niet alleen belangrijk voor het milieu; je toont als organisatie ook oprechte betrokkenheid bij het welzijn van de aarde en dit zal uiteindelijk ten goede komen aan je reputatie. In dit artikel leggen we uit hoe je een zakelijk evenement of congres zo duurzaam mogelijk kunt organiseren. Bij een internationaal evenement is de kans groot dat bezoekers per vliegtuig naar het land van bestemming komen.

Het grootste deel van de uitstoot van een event wordt veroorzaakt door de (vlieg)reizen van bezoekers. Daarom is het van groot belang om CO2-compensatie te verzorgen. Daarmee laat je als organisatie niet alleen zien dat je geeft om de planeet – CO2-compensatie zorgt ook daadwerkelijk voor een positieve impact. Wanneer je de uitstoot compenseert via Fly, GRN investeren wij in schone energie in India en Tsjaad. Wat Kost Een feest?Voor Een Feest Of Trouwfeest? - Bel Event organisatieVlaanderen.

Navigation

Home

Latest Posts

Betrouwbare Slotenmaker

Published Jun 02, 23
10 min read

Slotenmaker Kapelle-op-den-bos

Published May 29, 23
4 min read